Déja Auto's

sterk in elk merk

Welkom op onze website!

               Covid-19 Maatregelen

Wij zijn bezorgd om U, ons personeel en alle mensen om ons heen.

Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment zijn zowel onze werkplaatsen als onze showrooms volgens reguliere tijden geopend.

De gezondheid van u, onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Om de kans op verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen tegaan hanteren wij deze maatregelen:


  • Alle medewerkers zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen.
  • Monteurs zijn verplicht om voor én na iedere klus de handen grondig te wassen.
  • Auto's die voor een werkplaatsbezoek binnenkomen worden voor en na het onderhoud ontsmet (stuur, versnellingspook etc.)
  • Wij begroeten u met een glimlach in plaats van een hand.
  • In de showroom en aan de werkplaatsbalie blijven wij op gepaste afstand

  • Als u elke vorm van contact en eventuele besmetting wilt voorkomen, halen wij ook graag de auto bij u op. We bellen op het afgesproken tijdstip bij u aan, stappen terug als u open doet zodat u veilig de sleutel op de mat leggen kan. U stapt terug, wij ruilen de sleutel om voor de sleutel van uw vervangende auto en wij vertrekken weer. 


    Let op uzelf en op ieder ander, samen staan we sterk!


Wij zijn een universeel & RDW erkend autobedrijf. Omdat wij universeel zijn, zijn wij niet gebonden aan een bepaald automerk. Levering van kwaliteit en het bieden van service is voor Déja auto's een hoogstand streven en staat bij ons voorop.

Onze occasions zijn stuk voor stuk betrouwbare en veilige auto's. Als een auto door ons verkocht wordt, zien wij dat niet minder als een visitekaartje van ons bedrijf.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust alvast een kijkje bij ons aanbod of facebook voor wat wij op voorraad hebben of kom geheel vrijblijvend bij ons langs. De koffie en thee staat voor u klaar


 


Omdat wij onze klanten graag tevreden de deur uit zien gaan, bieden wij ook onderhoud en reparatie aan. Na aanschaf van uw occasion of uw auto waar u al vele jaren veilige kilometers in rijd, kunt u ook bij ons terecht voor al het onderhoud of reparatie aan uw auto. Net zoals onze occasions voor een vriendelijke prijs.


U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsopgave.
  

Nieuws


Terug naar overzicht

11-09-2019

🍁Herfstactie: winterbanden 4 halen – 3 betalen!🍁.

Tijdens de herfst wordt het weer tijd te gaan denken aan de bandenwissel. Uw zomerbanden verliezen bij lage temperaturen hun grip en als het ook nog eens nat wordt wordt het tijd om de winterbanden onder uw auto te zetten. Daarom bieden wij u hiervoor een mooie aanbieding.

In de maanden september, oktober en november betaalt u voor 4 winter banden slechts de prijs van 3 winterbanden.

De prijs van de banden is afhankelijk van het merk en type. Maar voor alle merken geldt de aanbieding. Deze service is klaar terwijl u wacht. Bel ons voor meer informatie op: 070-4062968 . Wilt u dat wij contact met u opnemen?Vul het contactformulier in.Terug naar overzicht